Sabah sabah yağlı mı olur acaba diye tereddüt ettim ama yağsız denecek kadar az yağlı yaptım ve çok güzel oldu.
malzemeler:
- 2 adet kabak
- 2 yumurta
- 2 dal maydonoz
- 2 dal dere otu
- nane
- karabiber
- tuz
- 2 corba kaşığı un
- sıvı yağ
Hazırlanışı:
İlk olarak kabaklarınızı rendeleyin. Yumurtaları ve geriye kalan malzemelerin hepsini ekleyip iyice karıştırın.
Teflon tavaya cok az yağ koyun ve yağ kızınca , karışımı çorba kaşığı veya dondurma kaşığı yardımıyla koyup kızartın. Fazla yağ çekmediği için çok hafif oldu . Pazar kahvaltıları için, iyi bir seçim :) mutlaka deneyin.....
Afiyet olsunnn......
0 yorum:
Yorum Gönder